Algemene informatie

Deze Masterclass is opgezet in samenwerking met Hotelschool The Hague, Hospitality Business School.

Voor wie is deze masterclass opgezet?

De Masterclass ‘Hospitality in FM’ richt zich op facility professionals met enkele jaren werkervaring, op managers die vanuit een andere functiegebied de facilitaire praktijk instromen en leiding (gaan) geven aan een facilitaire organisatie, op managers werkzaam bij facilitair dienstverleners en op facilitaire ‘high potentials’ die door willen groeien naar een functie met verantwoordelijkheid voor klantgerichtheid en hospitality.

De masterclass bestaat uit 6 bijeenkomsten: 5 lesdagen en een Hospitality Inspiratietour.

Certificaat Hotelschool The Hague

Na afronding van de Masterclass ‘Klantgerichtheid en Hospitality in FM’ ontvangt u een officieel certificaat van Hotelschool The Hague, Hospitality Business School.

Locatie

Alle bijeenkomsten vinden plaats op de Amsterdamse vestiging van Hotelschool The Hague. Ook de inspiratietour start en eindigt op deze locatie.

Adres: Jan Evertsenstraat 171, Amsterdam.

De locatie biedt ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Over Hotelschool The Hague

Hotelschool The Hague, Hospitality Business School biedt al meer dan 85 jaar hooggewaardeerde onderwijsprogramma’s aan op het gebied van hospitality management. De school (met meer dan 2000 studenten, 180 medewerkers en met vestigingen in Scheveningen en Amsterdam) behoort al jaren tot de top van hotelscholen in de wereld.

Over Facto

Facto is hét platform voor de facility-professional. Via Facto Magazine (10x per jaar), de wekelijkse nieuwsbrief (ruim 6.900 abonnees), de website facto.nl en congressen & masterclasses worden FM-professionals op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen, achtergronden, en praktijkcases op het gebied van facility management en huisvesting

De Masterclass is ontwikkeld voor

  • Directeuren/managers FM
  • Managers werkzaam bij facilitair dienstverleners
  • Adviseurs facility management
  • Managers die vanuit een andere functiegebied de facilitaire praktijk instromen en leiding (gaan) geven aan een facilitaire organisatie
  • Aanbieders / afnemers van (bedrijfs)catering
  • Facilitaire ‘high potentials’ die door willen groeien naar een functie met verantwoordelijkheid voor klantgerichtheid en hospitality​

Volgende editie: 2017. Vraag meer informatie aan

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.